MENU
Αναζήτηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχική > Δημόσιες διαβουλεύσεις > Δημόσια διαβούλευση: Μοντέλα NGA Bottom-up LRIC+ και Μισθωμένων γραμμών χονδρικής
Title Date Icon 15/07/2025

Δημόσια διαβούλευση: Μοντέλα NGA Bottom-up LRIC+ και Μισθωμένων γραμμών χονδρικής

Status Start Icon

Έναρξη

Status End Icon

Λήξη

Status info Icon

Κατάσταση

Έναρξη:

15/07/2025

Λήξη:

13/10/2025 Status end time 15:00

Κατάσταση:

Status Icon Close Κλειστή

Η διαβούλευση αφορά το τεχνοοικονομικό bottom up μοντέλο LRIC+ NGA για τον υπολογισμό των τιμών πρόσβασης χαλκού και οπτικής ίνας σύμφωνα με την σύσταση 2024/539/ΕΕ και το επικαιροποιημένο bottom up μοντέλο τιμών των προϊόντων των αγορών μισθωμένων γραμμών χονδρικής, σύμφωνα με την ΑΠ ΕΕΤΤ 934/03/27.04.2020 (Β’ 1833).

Σημειώνεται, ότι, η ΕΕΤΤ για την υποστήριξή της, στο συγκεκριμένο έργο έχει ως ανάδοχο το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης είναι δυνατόν να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα και με σαφήνεια μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: nga-model@eett.gr.

Το παρόν κείμενο δεν δεσμεύει την ΕΕΤΤ ως προς το περιεχόμενο της ρύθμισης που θα επακολουθήσει.

Επισήμανση

Οι συμμετέχοντες στις δημόσιες διαβουλεύσεις της ΕΕΤΤ καθίστανται ενήμεροι και συναινούν ότι τυχόν προσωπικά στοιχεία που αναφέρονται πάνω στην απάντησή τους ενδέχεται να δημοσιευθούν μαζί με αυτήν.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΕΤΤ

Κανονισμός διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης της ΕΕΤΤ

  • Είδος δημοσίευσης