MENU
Αναζήτηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχική > Ανακοινώσεις > Παροχή Διευκρινήσεων-Απαντήσεων στην Δημοπρασία για τις ζώνες 900 MHz και 1800 MHz
Title Date Icon 18/10/2011

Παροχή Διευκρινήσεων-Απαντήσεων στην Δημοπρασία για τις ζώνες 900 MHz και 1800 MHz

Απαντήσεις ΕΕΤΤ

1.  Η Τράπεζά μας επιμένει να συμπεριληφθεί στο κείμενο της εγγυητικής συμμετοχής η φράση:

«Σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης το ποσό που καταπίπτει υπόκειται στο πάγιο τέλος χαρτοσήμου που ισχύει κάθε φορά».

Η ανωτέρω προσθήκη δεν είναι αποδεκτή.

2.  Ως ημερομηνία λήξης ορίζεται η 28/01/2010 αντί της 7ης Ιανουαρίου 2011 που αναφέρεται στο υπόδειγμα.

Δεδομένου ότι η ημερομηνία λήξης της εγγυητικής επιστολής είναι μεταγενέστερη της 7ης Ιανουαρίου 2011 που ορίζεται στο υπόδειγμα, η εγγυητική είναι αποδεκτή.           

3. Συμμετέχων που δεν είναι πλειοδότης σε μια φασματική περιοχή και δεν έχει υποβάλει προσφορά σε συγκεκριμένη φασματική ζώνη, δύναται σε επόμενους γύρους να υποβάλει προσφορά στην εν θέματι περιοχή ή όχι;

Για παράδειγμα αν κάποιος συμμετέχων είναι πλειοδότης στο φάσμα Α1 και για τέσσερις συνεχόμενους γύρους δεν έχει υποβάλει προσφορά στο φάσμα Α2 αλλά ταυτόχρονα δεν έχει δηλώσει και στάση προσωρινής αποχής μπορεί στον πέμπτο γύρο να υποβάλει προσφορά για το φάσμα Α2; Αν δεν μπορεί, ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός γύρων μέσα στον οποίο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να υποβάλει προσφορά για συγκεκριμένη φασματική περιοχή;

Στην περίπτωση που ένας Συμμετέχων είναι Πλειοδότης σε ένα Γύρο στον επόμενο Γύρο έχει τις εξής επιλογές:

α) δικαίωμα να υποβάλει Προσφορά για Τμήματα Ραδιοσυχνοτήτων για τα οποία δεν είναι Πλειοδότης

β) δικαίωμα να ασκήσει Δικαίωμα Προσωρινής Αποχής

γ) σε περίπτωση που τα Τμήματα Ραδιοσυχνοτήτων που ήδη έχει στη Φασματική Περιοχή GSM 900 αθροιζόμενα με τα Τμήματα Ραδιοσυχνοτήτων που είναι Πλειοδότης στην Φασματική Περιοχή GSM 900 και τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που ήδη έχει ανέρχονται σε 2×15 MHz υποχρεούται να μείνει Αδρανής στη Φασματική Περιοχή GSM 900. Στην περίπτωση που στη δημοπρασία συμμετέχουν περισσότεροι από τέσσερις Συμμετέχοντες, ο περιορισμός των 2×15 MHz στο συνολικό εύρος ζώνης φάσματος ανά πάροχο τροποποιείται σε 2×12,5 MHz.

δ) σε περίπτωση που τα Τμήματα Ραδιοσυχνοτήτων που ήδη έχει στη Φασματική Περιοχή DCS 1800 αθροιζόμενα με τα Τμήματα Ραδιοσυχνοτήτων που είναι Πλειοδότης στην Φασματική Περιοχή DCS 1800 ανέρχονται σε 2×35 MHz υποχρεούται να μείνει Αδρανής στην Φασματική Περιοχή DCS 1800.

Αναφορικά με το παράδειγμα της ερώτησης σας, διευκρινίζεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια των γύρων στους οποίους ο συμμετέχων παραμένει πλειοδότης σε οποιοδήποτε τμήμα φάσματος, μπορεί αυτός είτε να παραμείνει αδρανής στον επόμενο γύρο είτε να υποβάλει προσφορά για διαφορετικά τμήματα φάσματος, τηρώντας τις προϋποθέσεις (γ) και (δ) που αναφέρονται ανωτέρω.

4. Στο Παράρτημα Β του Τεύχους Προκήρυξης αναφέρεται ότι τυχόν κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής ύψους 2.000.000 €, η κατάθεση της οποίας τίθεται ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη σχετική δημοπρασία, θα πρέπει να λάβει χώρα εντός τριών ημερών. Ενημερώνουμε ότι με βάση τη συνήθη τραπεζική πρακτική αλλά και τις σχετικές παραινέσεις των τραπεζικών ιδρυμάτων, με τα οποία συνεργαζόμαστε, η κατάπτωση εγγυητικής τέτοιου ύψους γίνεται το νωρίτερο εντός τριών εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε να μας επιβεβαιώστε ότι μπορούμε να καταθέσουμε εγγυητική επιστολή με τον όρο τυχόν κατάπτωσης της εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Επιβεβαιώνεται ότι μπορεί να κατατεθεί εγγυητική επιστολή με τον όρο τυχόν κατάπτωσης της εντός τριών εργάσιμων ημερών.

5. Στο τεύχος προκήρυξης αναφέρεται ότι θα υπάρχει μία μόνο τηλεφωνική γραμμή, που θα δοθεί ανά συμμετέχοντα κατά τη διεξαγωγή της δημοπρασία. Αιτούμαστε η ανωτέρω γραμμή να είναι απευθείας γραμμή (όχι μέσω τηλεφωνικού κέντρου BPX ) και, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη επικοινωνία ( single point of failure ), να υπάρχει και μία δεύτερη τηλεφωνική γραμμή για περίπτωση διακοπής λειτουργίας της πρώτης.

Επιβεβαιώνεται ότι οι τηλεφωνικές γραμμές που θα δοθούν στους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια της δημοπρασίας θα είναι απευθείας γραμμές και όχι μέσω τηλεφωνικού κέντρου BPX, ενώ θα υπάρχει και δεύτερη τηλεφωνική γραμμή σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας της πρώτης.

6.  Παρακαλούμε να μας επιβεβαιώστε αν η δημοπρασία θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΕΤΤ, ήτοι στη Λ. Κηφισίας αρ.60.

Ο τόπος διεξαγωγής της Δημοπρασίας θα είναι στην περιοχή Αττικής και θα καθοριστεί σε εύλογο χρόνο πριν την έναρξη της Δημοπρασίας και το αργότερο την ημερομηνία επίδοσης των Δελτίων Συμμετοχής στη Δημοπρασία.

  • Είδος δημοσίευσης