MENU
Αναζήτηση

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχική > ΕΕΤΤ > Διαγωνισμοί προμηθειών/υπηρεσιών

Διαγωνισμοί προμηθειών/υπηρεσιών

  • Κατηγορία

Date Icon 10/01/24

Διακήρυξη: Παροχή υπηρεσιών καθαρισμού γραφειακών χώρων ΕΕΤΤ

Διακήρυξη ανοιχτού, διεθνούς, ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο της παροχής υπηρσιών καθαρισμού των γραφειακών χώρων της ΕΕΤΤ.

Περισσότερα
Date Icon 21/11/23

Διακήρυξη: Συμβουλευτικές υπηρεσίες στην εφαρμογή του Μηχανισμού Αντιστάθμισης Υπεραπόδοσης 2019, 2020, 2021

Διακήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την υποστήριξη της ΕΕΤΤ στην εφαρμογή του Μηχανισμού Αντιστάθμισης Υπεραπόδοσης (Claw-back Mechanism) απολογιστικά για τα έτη 2019, 2020 και 2021, για τις εταιρείες: α)«ΟΤΕ RURAL NORTH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ», β) «RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» και γ) «ΟΤΕ RURAL SOUTH ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Περισσότερα
Date Icon 28/08/23

Διακήρυξη: Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη μελέτη αρχιτεκτονικής και το σχεδιασμό του έργου ΣΕΦΤΧ

Διακήρυξη ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου για το έργο «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη μελέτη αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού προδιαγραφών Συστήματος Εποπτείας Φάσματος στο Τρισδιάστατο Χώρο – ΣΕΦΤΧ (Spectrum Monitoring System in 3D Space – SMS3DS)».

Περισσότερα
Date Icon 28/06/23

Διακήρυξη: Υπηρεσίες φύλαξης γραφειακών χώρων ΕΕΤΤ

Προκήρυξη Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού για το έργο: «Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας των γραφειακών χώρων της ΕΕΤΤ».

Περισσότερα
Date Icon 30/05/23

Διακήρυξη: Προμήθεια φορητών υπολογιστών και περιφερειακών της ΕΕΤΤ

Προκήρυξη ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για τη νανάθεση της σύμβασης προμήθειας αγαθών με τίτλο «Προμήθεια φορητών υπολογιστών και περιφερειακών της ΕΕΤΤ».

Περισσότερα
Date Icon 20/03/23

Διακήρυξη: Υποστήριξη της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση του μοντέλου NGA Bottom-Up LRIC+

Η ΕΕΤΤ προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνιχμό για την υπογραφή σύμβασης υπηρεσιών για την επιλογή Αναδόχου για το έργο «Υποστήριξη της ΕΕΤΤ για την ενημέρωση του τεχνοοικονομικού μοντέλου NGA Bottom-Up LRIC+» με ανοικτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ.

Περισσότερα
Date Icon 15/02/23

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού Α4

Η ΕΕΤΤ προτίθεται να αναθέσει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 118 του ν. 4412/2016, όπως ισχύει, το έργο με τίτλο «Προμήθεια φωτοτυπικού χαρτιού Α4 για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΕΤΤ».

Περισσότερα
Date Icon 27/01/23

Προκήρυξη για υπηρεσίες φύλαξης των γραφείων ΕΕΤΤ

Η ΕΕΤΤ προκηρύσσει ανοιχτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκειμένου για την επιλογή Αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των γραφειακών της χώρων.

Περισσότερα
  • Είδος δημοσίευσης